З'явилось багато пристосуванок: Соловій обізвала колег, які не їдуть на фронт

Христина Соловій висловила свою критику щодо українських артистів, які не виступають на фронті під час повномасштабної війни.

Під час брифінгу, присвяченого підтримці військових, вона назвала їх "дурепами".

Слова Соловій були наступні: "Щодо цих співачок, які я маю на увазі, я не можу назвати їх нічим іншим, крім дурей. Я могла б цю думку розгорнути, що з'явилося багато пристосуванців і перевзуванців. Вони всі навчились існувати в неіснуючій інфраструктурі українського шоубізу і розуміють, як легко впливати на аудиторію."

Пізніше, на своїй сторінці в Instagram, Христина уточнила свою позицію.

Вона написала: "Моя позиція полягає не в поділі, а в тому, що призначення артистів під час війни - надавати підтримку і надихати військовим. Це дає їм відчуття важливості і потрібності, зміцнює силу духу і, в результаті, допомагає краще виконувати свої бойові завдання. А співачки, які тільки пристосовуються і перекладають все на свої "позиції" в новій реальності, просто займаються своїми справами, замість того, щоб відвідувати наших захисників на фронті."

Раніше Соловій відповіла на критику свого кліпу, знятого разом з Сергієм Жаданом на пісню "Серце" у львівській церкві. Вона порадила хейтерам більше цікавитися українським мистецтвом, а не поширювати негатив.