Зеленський: Ми реанімуємо систему міжнародного права

Звернення Володимира Зеленського в кінці 696-го дня війни

Президент України Володимир Зеленський висловив свої думки та звернувся до громадян наприкінці 696-го дня війни. Він наголосив на тому, що мир є головним пріоритетом та метою держави. За його словами, Україна не зможе досягти повноцінного розвитку, поки триває війна на сході країни.

У своєму зверненні Зеленський також зазначив, що українські військові продовжують захищати країну й громадян від агресії. Він висловив свою подяку та гордість за нашу армію, яка показала себе на гідному рівні в умовах війни.

Ми боремося не тільки за свій досвід і свою волю. Ми боремося за своє майбутнє і здатність рухатися вперед. Ми не будемо втрачати віру в перемогу, незважаючи на випробування, якими ми зіткнемося.

Зеленський також наголосив на необхідності дипломатичних зусиль й виконання Мінських угод. Він висловив готовність працювати на міжнародному рівні, щоб забезпечити зупинку військових дій та досягти миру на Донбасі.

У кінці свого звернення президент закликав громадян до єдності та підтримки. Він вірить, що разом ми зможемо перемогти агресора та побудувати мирне майбутнє для України.