Зеленський подякував українським воїнам: звернення

Поблагодарили воинов, которые воюют по всей линии фронта, от Купянска до Крынок

На сьогоднішньому прес-брифінгу президент України подякував військовослужбовцям, які знаходяться у бойових діях від Купянська до Криничного по всій лінії фронту. Зустріч відбулася у штабі Збройних Сил України.

Зазначається, що воїни ведуть неухильну оборону і постійно виконують свої обов'язки, захищаючи територіальну цілісність України від агресора. Президент вивів їхню мужність та професійність в центр уваги, показавши повагу і вдячність за їхню відданість і жертовність.

«Це справжні герої, які захищають не лише межі нашої держави, але й наше майбутнє. Вони заслуговують на повну підтримку та пошану, і я переконаний, що ми її надамо», - сказав президент.

Глава держави також висловив слова подяки за мир, якого ми наразі можемо насолоджуватися, завдяки саме цим воїнам. Водночас, він підкреслив, що мир є фундаментом для будь-якого майбутнього розвитку країни. Україна продовжує незаперечність свого права на територіальну недоторканність і злагоджує зусилля для врегулювання конфлікту на Донбасі.

Лінія фронту залишається непоширеною

За даними військових, наразі лінія фронту залишається стійкою і миротворці не зазнають значних втрат. Президент закликав своїх співвітчизників підтримувати військовослужбовців та поводитися відповідально у цей випробувальний період для країни.