Зґвалтував поки спала: дружина подала до суду на чоловіка

У Києві дружина звинуватила чоловіка у сексуальному насильстві.

Жінка стверджувала, що поки вона спала, чоловік мав із нею статевий акт. Про це йдеться у постанові Солом'янського районного суду міста Києва.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Чоловіка звинуватили у тому, що він вчинив сексуальне насильство стосовно своєї дружини - домагався та дав ляпаса.

На суді підозрюваний свою провину заперечив. Він заявив, що його дружина ввечері випила коньяк та пішла спати, а він заходив до кімнати, щоб перевірити, чи є там їхня спільна донька та спав на дивані. Він також заявив, що протокол про порушення поліція складала значно пізніше, ніж стався випадок, у якому його звинувачують.

Потерпіла на суді пояснила, що вона того вечора дійсно випила 100 грамів коньяку, а коли прокинулась - її було боляче в районі статевих органів. Тоді чоловік нібито заявив, що поки вона спала у них був статевий акт без її згоди на те.

Проте суд заявив, що протокол поліції не містить достатніх даних, які б доводили провину чоловіка у сексуальному насильстві. А тому суддя закрив справу.

Це рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Ранковий секс визнали чудовим засобом, щоб зняти симптоми похмілля.

Воно зникне через дві години після сексу. Сексологи ще досі вивчають цей феномен, тому однозначної відповіді на питання не надають. Однак завдяки багаторічним дослідженням таки виявили п'ять закономірностей чому після вживання алкоголю хочеться сексу.