Життя цих чотирьох знаків неймовірним чином зміниться на краще - гороскоп на 4 жовтня

4 жовтня виставляйте товари на продаж. Вони швидко знайдуть свого покупця. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Час подбати про кар'єрне зростання, - говорить астрологиня. Беріться за складні завдання. Погоджуйтеся на високу посаду. Йдіть до керівництва з новими пропозиціями чи проханням. Вас почують і підуть назустріч. Краще йтиме робота в команді. Не сидіть сам на сам зі складною проблемою. Звертайтеся по допомогу. Просіть поради в досвідчених людей. Відправляйтеся у відрядження. Невеликі поїздки будуть вдалими. Далекі подорожі бажано відкласти. Пильнуйте за кермом. Зросте кількість аварій на автошляхах. Добре йтиме торгівля. Саме час купити новий ноутбук або телефон. Тельцям, Левам, Дівам і Водоліям щаститиме на кожному кроці. Життя цих чотирьох знаків неймовірним чином зміниться на краще".

Овен (21 березня 20 квітня)

Доки інші мріятимуть, ви діятимете. Вдаватимуться справи, які довго не могли зрушити з місця. Дехто розкриє в собі нові таланти. Може замислитися про зміну професії. Закохані переживуть яскраві романтичні моменти. Зірки сприятимуть щирим почуттям.

Телець (21 квітня 20 травня)

Не замикайтеся у собі. Говоріть відверто про свої відчуття з людьми, яким довіряєте. Їжте те, що піднімає настрій. Отримуйте задоволення від читання улюблених книг.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Загострюються фобії. Це може вплинути на ваші рішення. Зберігайте здатність критично мислити. Не погоджуйтеся на щось під тиском. Скористайтеся нагодою позбутися шкідливих звичок. Легко буде кинути палити.

Рак (22 червня 22 липня)

Не витрачайте часу на речі, які не приносять вам задоволення. Гарний заробіток приноситиме сумлінна праця. Відкладіть заощадження, які згодом допоможуть вам покращити житлові умови.

Лев (23 липня 23 серпня)

Батьки і кохані жалітимуться на втому. Візьміть на себе частину обов'язків по дому. Вдало пройде прибирання. Знайдете документи та особисті речі, які вважали втраченими.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Не зволікайте із прийняттям рішень. Все, що вам пропонуватимуть, буде вигідним та цікавим. Скористайтеся нагодою знайти додаткову роботу. За неї гарно платитимуть.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Гарний результат дасть бізнес-поїздка. Отримаєте пропозиції, перед якими важко буде встояти. Не проводьте багато часу за кермом. Ви втомлені та не здатні швидко реагувати на перешкоди. Добре виспатися вдасться тому, хто відмовиться від смартфона за годину до сну.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Щоб не провести день у дискусіях з родичами, присвятіть більше часу роботі. Вам запропонують підвищення. Не відмовляйтеся від медичного страхування. Вчасно сплачуйте за комунальні послуги. Новий смартфон обирайте увечері. Прислухайтеся до поради консультантів. Будете задоволені придбаною моделлю.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Спільної мови не зможуть знайти свекрухи і невістки. Через це втягнуть у свої конфлікти інших членів родини. Якщо хочете, аби постійні конфлікти припинилися, задумайтеся над тим, щоб пожити деякий час окремо від батьків.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Покупки в інтернеті розчарують. Будете засмучені послугами доставки. Навряд чи підійдуть розмір та колір одягу. Нові чайник та кавоварку краще придбати у четвер.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Цей день дає виняткові можливості. Робота приноситиме високі заробітки. Можна розпочати новий курс навчання. Шукайте собі гарних учителів і наставників.

Риби (21 лютого 20 березня)

Не плутайте друзів із психологом. Не жалійтеся їм весь час на власні проблеми. Запитайте, що турбує і цікавить зараз їх. Відкладіть на четвер похід до стоматолога та офтальмолога.

До кінця року станемо свідками двох затемнень. Кільцеподібне сонячне відбудеться 14 жовтня. Часткове місячне затемнення спостерігатимемо 28 жовтня. Астрологиня розповіла, де їх можна побачити і як вони вплинуть на ситуацію в Україні.