"Я був здивований" - Усик розповів про враження від бою Ф'юрі з Нганну

Олександр Усик, який є чинним чемпіоном світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF, поділився своїми враженнями від бою між Тайсоном Ф'юрі та Франсісом Нганну.

Він висловив думку, що Ф'юрі грав. Усик зауважив, що, можливо, це був елемент несподіванки в боксі. Він також був здивований, коли Ф'юрі отримав нокдаун. Усик припустив, що можливо цей нокдаун зробив його ще більш впевненим, але він не мав чіткої відповіді на це питання.

Усик також зазначив, що Нганну є чемпіоном світу з ММА і має сильний удар, що робить його небезпечним суперником в рингу. Він також відзначив, що у боксі завжди може бути елемент несподіванки.

Під час бою Нганну несподівано показав себе дуже сильним і зробив нокдаун Ф'юрі в третьому раунді.

29 жовтня відбувся ексгібіційний бій між чемпіоном за версією WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі та ексчемпіоном ММА Френсісом Нганну.

Ф'юрі розпочав активно, але Нганну вдалося добре відповісти. В третьому раунді дебютант зробив сильний удар по голові чемпіона WBC, в результаті чого той перебував у нокдауні. Ф'юрі зумів піднятися та продовжити бій.

Після цього нокдауну чемпіон Ф'юрі був обережним і не дозволяв супернику нанести потужні удари. Він зміг здобути перемогу роздільним рішенням суддів.