Абоненти lifecell скаржаться на швидкість інтернету: оператор відповів

Абоненти lifecell скаржаться на швидкість інтернету: оператор відповів

Мобільна компанія lifecell розповіла про умови зниження швидкості інтернету.

Як повідомила прес-служба компанії у Фейсбук, деякі абоненти lifecell скаржаться на те, що компанія раніше за термін переводить безлімітний інтернет на мінімальну швидкість. За словами одного з клієнтів, раніше йому вистачало на 4 тижні, а зараз більше ніж тиждень до кінця оплаченого періоду.

"Скажіть, чому ви все раніше безлімітний інтернет переводите на мінімальну швидкість? Раніше вистачало на 4 тижні +/- 3 дні, зараз більше ніж тиждень до кінця оплаченого періоду. А споживання не збільшилося", - розповів українець.

У відповідь на це, представники lifecell висловили жаль, що сталася така ситуація. Вони заявляють, що швидкість знижується лише після використання 50 Гб, якщо таке передбачено умовами тарифу.

"Дуже шкода, що у Вас склалося таке враження. Ми прагнемо надавати якісне обслуговування і нам важливо, щоб наші абоненти були задоволені користуванням. Ми знижуємо швидкість тільки після використання 50 Гб, якщо так зазначено в умовах тарифу… Ми тільки надаємо трафік, який використовується абонентами на свій розсуд. З нашого боку немає можливості вплинути на використання трафіку", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, що у Київстар та lifecell розповіли, як забезпечити зв'язок під час відключень електроенергії.

Читайте також: