Банкомат списав гроші з рахунку, але не видав: клієнт Приватбанку втратив 7500 гривень

Банкомат списав гроші з рахунку, але не видав: клієнт Приватбанку втратив 7500 гривень

Клієнт ПриватБанку звернувся зі скаргою, що банкомат зняв гроші з його картки, але не видав готівку.

За інформацією порталу Мінфін, українці іноді стикаються з ситуацією, коли при знятті грошей з банкомату кошти знімаються, але клієнт не отримує готівку. Не всі знають, як в такому випадку діяти. Таку саму проблему виявив і клієнт ПриватБанку.

Одразу звернувся за номером 3700, було створено заявку 28590511 на повернення коштів. Чекаю на 2-й день. Нічого немає. Банкомат знаходиться за адресою Тростянецька 1А. Обходитиму його стороною. За результатами напишу пізніше, але який рівень обслуговування вже зрозумілий"

Клієнт намагався зняти 7500 гривень 29 травня. В процесі операції банкомат відраховував необхідну суму, але потім на екрані з'явилась помилка "Out of service", і банкомат перезавантажився. В результаті клієнту не видали гроші, але з його рахунку було знято всю суму.

ПриватБанк

ПриватБанк вибачився за незручності, пов'язані з роботою банкомату. Банк також повідомив, що прийнято заявку на повернення коштів і робить все можливе, щоб повернути гроші клієнту.

"Для прийняття рішення щодо заявки нам необхідно отримати звіт про залишок коштів на пристрої, інкасувати його. Ми зробимо все для повернення ваших грошей та повідомимо результати протягом 14 днів у повідомленні"

Причина встановлення лімітів на перекази з картки на картку в ПриватБанку та monobank була названа для клієнтів.

Читайте також: