"Ця шкура роками брала рублі" – мережі розлютила Лобода, яка образила дівчину у Харкові

Світлана Лобода, яка образила дівчину у Харкові, викликала жорстку реакцію користувачів соціальних мереж.

Під час виступу артистки дівчина вийшла з плакатом "Харків без Лободи".

Після цього Лобода почала чіпати підлітка і сказала їй: "Моя хороша. Ну хто тобі дав гроші? Навіщо ти це робиш? Є люди завербовані, бачите?".

Така поведінка Лободи, яка роками під час російської агресії виступала в Російській Федерації, обурила суспільство.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Лобода публічно принижує дівчину, яка прийшла з плакатом і питає "хто тобі дав гроші?". Ще пхає до неї свої руки. Ця шкура роками брала рублі і була "внє палітєкє", прокоментував у Twitter активіст Олег Симороз.

Свєта, в Києві я за таке обісцю тебе! Це Харків. Лобода публічно принижує дівчину, яка прийшла з плакатом і питає "хто тобі дав гроші?". Ще пхає до неї свої руки. Ця шкура роками брала рублі і була "внє палітєкє". Мразота, скільки б ти не вкидувала у своє відбілення, тобі це… pic.twitter.com/LQE2M3J8ND

Oleh Symoroz (@OlehSymoroz) June 25, 2023

"Не сумніваюсь, що по завершенню війни воно буде першою, хто поїде "наводить мосты дружбы" з окупантами. Співати на общєпонятном язикє. Ці звьозди так і не не зрозуміли, в чому різниця обґрунтованої критики від хейту. Нагадати Свєтлані грамофони в Кремлі і "как к черту разніца, какая страна" це нормально", написала журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

"Лобода поводить себе як справжня русня. Бидлувата, хамовита, нагла бичка", прокоментував один із користувачів Twitter.

Світлана Лобода виступала у Кремлі 2018 року, на четвертий рік російської агресії. Влітку 2021 року у Москві сказала про російську "Премію МУЗ-ТВ" "это лучшая премия нашей страны".

У листопаді того ж року ЗМІ повідомили, що артистка прилітала чартером з Москви на святкування дня народження Павла Фукса, який перебуває під санкціями РНБО.

У червні минулого року співачка, яка весь час виступала в Росії, приїхала в рідне місто Ірпінь, яке зруйнували росіяни.