Дрони атакували АЗС в Орловській області - росЗМІ

Дрони атакували АЗС в Орловській області - росЗМІ

БПЛА "впав" на паливно-заправну станцію Орловської області

Засоби масової інформації Росії повідомляють, що безпілотний літальний апарат (БПЛА) "впав" на паливно-заправну станцію у місті Лівни Орловської області, внаслідок чого пошкодився частину фасаду.

Також повідомляється, що інший дрон "впав" на цю ж станцію, коли туди прибули працівники оперативних служб для усунення наслідків.

За даними губернатора Орловської області Кличкова, сьогодні вранці стався "масована атака" на область. В результаті цієї атаки БПЛА "впав" на територію паливно-заправної станції у місті Лівни.

Губернатор заявив, що фасад адміністративної будівлі постраждав. Для "локалізації та усунення наслідків" на місце події прибули працівники оперативних служб та адміністрації міста.

Під час роботи на території паливно-заправної станції стався інцидент, коли "впав" ще один БПЛА. За попередніми даними губернатора, водій з 8-ї обласної пожежної частини загинув. Ще троє співробітників служб отримали травми. Із цією інформацією можна припускати, що на паливно-заправній станції сталася пожежа, хоча пряме підтвердження цьому з російських ЗМІ немає.

Джерело: РБК-Україна

Читайте також: