Ексчемпіон UFC розповів, як "скасував бій" Усика з Ф'юрі

Френсіс Нганну, колишній чемпіон UFC, вказує, що його поєдинок з Тайсоном Ф'юрі скасував чемпіонський бій між британцем і Олександром Усиком. Він стверджує, що Ф'юрі обрав саме його для поєдинку.

Згідно з повідомленням Boxing Scene, Нганну вважає, що поєдинок Ф'юрі - Нганну є більш значною подією, ніж бій Ф'юрі - Усик, який мав відбутися у квітні. Він стверджує, що, фактично, скасував той поєдинок, оскільки Тайсон вибрав саме його.

Нганну наголошує, що не цікавиться тим, що робитиме Ф'юрі після бою з ним - чи продовжить він битися з Усиком або з іншими суперниками. Він не бере на себе відповідальність за можливі травми Ф'юрі або його поразку від нього. Він зосереджений лише на своєму майбутньому, в якому планує проводити інші поєдинки і навіть битися у ПФЛ на початку наступного року.

Бій Ф'юрі - Нганну запланований на 28 жовтня в Саудівській Аравії.

Олександр Усик, володар поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, проведе поєдинок проти чемпіона WBC у цій же вазі, Тайсона Ф'юрі. Об'єднаний чемпіонський бій має відбутися в Ріяді, Саудівська Аравія. За даними ESPN, цей бій планується на грудень 2023-го або січень 2024 року.