Електронне бронювання у "Дії": українцям підказали, скільком працівникам дали бронь, а кому - відмовили

Працівники, які отримали бронь, та відмовили
Працівники, які отримали бронь, та відмовили

Українським компаніям доступне електронне бронювання у "Дії"

За допомогою додатку "Дія" близько 3 тисяч компаній в Україні забронювали працівників критично важливих підприємств. Про це повідомила Валерія Ткач, заступник директора Департаменту з розвитку електронних послуг при Міністерстві цифрової трансформації України.

За допомогою електронного бронювання вже забронювалися 32 тисячі працівників критично важливих підприємств. Бронювали компанії, як приватні, так і державні підприємства, та комунальної власності. Тож такий великий перелік компаній. Зараз у Єдиному переліку компаній, які можуть бронювати, вже близько 8, 5 тисяч компаній, які мають відповідний статус

Тепер керівники важливих підприємств та тих, що забезпечують потреби Сил оборони, мають можливість бронювати співробітників через портал "Дія". Тестування нової послуги бронювання військовозобов'язаних в додатку було успішно завершено.

Валерія Ткач також зазначила, що відмов у бронюванні було небагато, а це зазвичай пов'язано з тим, що працівник вже має бронювання або не входить до реєстру військовозобов'язаних.

Читайте також