Головні новини дня: 11-й "Рамштайн" та його результати

Головні новини дня: 11-й

Gazeta.ua нагадує головні новини п'ятниці, 21 квітня.

У Німеччині на авіабазі "Рамштайн" відбулося засідання Контактної групи з питань оборони України. Основною темою були системи протиповітряної оборони. Бойові літаки будуть наступним етапом переговорів, сказав міністр оборони Олексій Резніков після засідання.

Президент Володимир Зеленський, коментуючи 11-е засідання Контактної групи у форматі "Рамштайн", подякував тим партнерам, "чия рішучість цілком відповідає реальній ситуації і потребам на полі бою". "Очікую доповідь міністра оборони за результатами "Рамштайну", заявив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли рашистів вибивали з-під Києва зірвали дамбу" як живуть у селі, яке постраждало від повені

У Російській Федерації заявили, що заочно арештували Кирила Буданова. Начальника ГУР звинуватили у "справі про теракт на Керченському мосту". "Ви знаєте, скільки часу вже працюю і якось незручно було, що по мені ніяких рішень там не було. Мені приємно", сказав він на це.

Працівники ДБР спільно з НАБУ у межах спільної слідчої групи повідомили нову підозру колишнім заступнику міністра оборони України та т.в.о. директора департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони України. Вони під час закупівлі продуктів для армії завдали збитків державі на 12 млн грн.

В Україні оголошували повітряну тривогу. Сирени лунали у всіх областях. О 18:57 пішли відбої тривог.