Кількість загиблих знову зросла: наслідки нічної російської атаки на Київ показали на фото та відео

Кількість загиблих знову зросла: наслідки нічної російської атаки на Київ показали на фото та відео

На місці влучання уламків російської ракети у 25-поверховий будинок у Києві триває рятувальна операція.

Бійці ДСНС шукають постраждалих та допомагають мешканцям будинку. Кадри з місця події опублікував журналіст Ян Доброносов.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На фото видно зруйновані та пошкоджені квартири на чотирьох поверхах. Потрощені також автівки. Домашні речі, в тому числі дитячі іграшки падали просто на вулицю.

За словами міського голови Віталія Кличка, із пошкодженого будинку вже врятовано 22 людини. Двоє людей загинули, 11 отримали поранення. Із них двох осіб госпіталізували.

Оновлено на 8:45

На цей час відомо про трьох загиблих внаслідок російської атаки про Києву. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

На місці продовжують працювати рятувальники та поліцейські. Врятованим та родичам загиблих надають психологічну допомогу.

"Місце події очеплене, правоохоронці розгорнули мобільний пункт прийому заяв від громадян. Особливо чекають звернень щодо безвісти зниклих осіб. Оскільки є невпізнані жертви, потрібен ДНК-аналіз для ідентифікації", зазначив Клименко.

Унаслідок влучання уламків в 25-типоверховий будинок в Соломʼянському районі сталося часткове руйнування будівельних конструкцій на 16, 17, 18, 19 поверхах (18-й поверх постраждав найбільше) будівлі із загораннями окремими осередками по поверхах.

Пожежу локалізували о 04:40, ліквідували о 06:30.