Кремль залучає психологів для «зомбування» дітей на окупованих територіях

Росіяни використовують психологів для тиску на дітей на окупованих територіях України

Російські окупанти використовують психологів, аби надати ще більший психологічний тиск на дітей на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації.

У рамках проєкту "Донбасс: психологія життя" організуються візити неповнолітніх до військових госпіталів, де так звані "психологи" змушують їх спілкуватися з пораненими військовослужбовцями окупаційної армії. Також проводиться інформаційна обробка дітей учасників війни проти України.

«РФ продовжує експлуатувати дітей для досягнення своїх загарбницьких цілей в Україні. Залучивши психологів, ворог хоче виховати на тимчасово окупованих територіях покоління лояльного до окупантів населення, а також використати дітей для просування наративу про «щасливу окупацію», – наголошує Центр протидії дезінформації.»

Відомо, що кураторкою проєкту є московська психологиня Ірина Кіркова, – заступниця голови ради при президентові РФ з прав людини. Цей орган заявляє про «воєнні злочини України». Їхній пріоритет роботи – «захист прав учасників «СВО».»

США приєдналися до Міжнародної коаліції з повернення українських дітей

Стало відомо, що Сполучені Штати Америки приєдналися до Міжнародної коаліції з повернення українських дітей. США визнають збройні сили Росії стороною, яка вчиняє серйозні порушення щодо дітей у війні проти України.

Читайте також:

  • Мер Мелітополя розповів, як окупанти «зомбують» українських дітей
  • «Російська демократія». Чому Кремль продовжує нести маячню?