Легендарний боксер назвав наступного суперника Ф'юрі: і це не Усик

Чемпіон Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф'юрі має провести повторний поєдинок з колишнім чемпіоном Ultimate Fighting Championship (UFC) Френсісом Нганну.

За словами колишнього чемпіона світу Роя Джонса, другий поєдинок між британцем і камерунцем значно важливіший, ніж зустріч Тайсона Ф'юрі з Олександром Усиком - чемпіоном світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF.

Джонс вважає, що якщо не провести реванш між Ф'юрі та Нганну, не з'ясувати явного переможця, то це спричинить ще більше шкоди боксу.

Водночас, Рой Джонс розуміє, що Ф'юрі вже підписав контракт на бій з Усиком. Однак, він закликає боксерів спочатку повернутися до протистояння з Нганну, якщо вони справді люблять цей вид спорту.

Джонс стверджує, що поєдинок Усик - Ф'юрі нічого не означає і не вплине на результат бою між Ф'юрі та Нганну. Він вважає, що бокс повинен очистити себе від контроверсійних боїв, і це є можливість для фанатів і промоутерів контролювати і очищати цей вид спорту.

Нещодавно відбувся виставковий бій між Ф'юрі та Нганну, в якому британець одержав перемогу за рішенням суддів. У той же час, Усик повідомив, що розпочав підготовку до поєдинку з Ф'юрі і сподівається, що бій відбудеться 23 грудня.