Людей дістають з-під завалів: наслідки атаки РФ на Черкаси

Людей дістають з-під завалів: наслідки атаки РФ на Черкаси

У місті Черкаси зафіксовано падіння уламків у центральній частині. Зокрема, постраждав об'єкт соціальної інфраструктури.

ДСНС та поліція проводять пошуково-рятувальну операцію. Триває розбір завалів, заявив у четвер міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

"У Черкасах внаслідок ракетного удару зруйнована будівля готелю. В результаті виникла пожежа, а також загорання торгівельних павільйонів на ринку", написав він.

Постраждало семеро людей, 10 осіб евакуйовано. З-під завалів врятовано одну людину. Всі служби працюють на місці.

В будівлі готелю в Черкасах могло перебувати до 23 осіб. Адміністраторка будівлі наразі теж у лікарні, під завалами можуть перебувати ще кілька осіб, повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

Серед постраждалих один чоловік у важкому стані. Він отримав серйозні травми хребта та голови. Інші постраждалі, на погляд медиків, мають легкі травми.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Рятувальна операція триває. Шукаємо постраждалих, які ймовірно ще можуть перебувати під завалами", додав Клименко.

Відео порятунку людини з-під завалів:

Зранку ворог завдав ракетного удару по Черкасах. Спершу було відомо про п'ятьох потерпілих, заявив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

В ніч проти 21 вересня в Києві та низці міст пролунали потужні вибухи під час повітряної тривоги.

Росіяни здійснили чергову повітряну атаку по території України. Запустили крилаті ракети з літаків Ту-95МС. В Повітряних силах повідомили, що на нашу територію увійшло дві групи ракет: одна рухалась зі сходу у південно-західному напрямку, а друга летіла в напрямку Сумської області.

Гучно було на Черкащині, у Харкові, на Хмельниччині та у самому Хмельницькому. У Харкові чули до 10 вибухів. Також вони лунали в Рівному, Львові та Івано-Франківську. У частині Рівного немає світла.

На Львівщині вибухи звучали у Дрогобицькому районі. Відбій ракетної небезпеки дали о 6:42.