Маск хоче зробити Twitter платним

Маск хоче зробити Twitter платним

Усім користувачам Twitter невдовзі доведеться платити за доступ до соцмережі.

Американський мільярдер засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск вважає, що платіжна система є єдиним способом протистояти ботам, пише BBC.

"Платна підписка у Twitter зараз коштує 8 доларів, але ціна може відрізнятися в залежності від країни. Водночас новий власник соцмережі Маск заявив, що він хоче розробити нижчий рівень ціноутворення, якщо платна підписка стане обов'язковою для всіх", зазначає видання.

Він вважає, що платна підписка є ефективним способом боротьби з ботами, оскільки вони рідше платять за послуги.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Це єдиний спосіб боротьби із величезними арміями ботів. Боти коштують дешево, утім, якщо їм доведеться платити кілька доларів за користування, їхня вартість зросте. До того ж щоразу, коли творець ботів захоче створити ще одного, йому доведеться використовувати новий спосіб оплати", пояснив Маск.

Торік Ілон Маск придбав компанію Twitter за $44 млрд. Заявив, що хоче мати цифрову платформу для обговорення широкого спектра думок.

У червні мільярдер заявив, що соцмережу можуть перейменувати. Наприкінці липня соціальна мережа змінила свій логотип на X. Тепер це або чорна літера на білому тлі, або ж біла літера на чорному.

Twitter зараз коштує лише третину того, що мільярдер Ілон Маск наприкінці минулого року заплатив за цю соціальну платформу.

Соціальна мережа Twitter втратила дві третини своєї вартості з моменту перепродажу, пише Bloomberg.

Маск опинився на другій сходинці рейтингу Forbes найбагатших людей світу. Його капітал оцінили у $180 млрд.

Читайте також: