Міноборони РФ заявляє про атаку безпілотника на Крим

Міноборони РФ заявляє про атаку безпілотника на Крим

Атака українського безпілотника на Крим, заявляє Росія

Оборонне відомство Росії повідомило, що український безпілотник був збитий над Кримом на минулу ніч. За повідомленням міністерства оборони Росії, російські засоби протиповітряної оборони знищили дрон над територією Республіки Крим.

Спроба України запустити безпілотник над територією Російської Федерації була припинена. Про це повідомляє міноборони Росії, додавши, що це сталося завдяки російським засобам протиповітряної оборони.

«Черговими засобами ППО український безпілотний літальний апарат знищено над територією Республіки Крим», – йдеться у повідомленні російського відомства.

Українські сили підірвали російський об'єкт біля Криму

На Чорному морі, біля тимчасово окупованого Криму, українські сили підірвали російський об'єкт. Цей об'єкт збільшував радіус дії іранських дронів для подальшого коригування ударів на українські позиції. Також було знищено ракетний катер Росії.

За інформацією розвідників, ракетний катер «Івановець» Чорноморського флоту РФ було знищено спецпідрозділом Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Катер знаходився в тимчасово окупованому Криму на озері Донузлав. Втрата судна оцінюється в $60-70 млн.