Місце Арістова у Раді зайняла нова депутатка: що про неї відомо

Місце Арістова у Раді зайняла нова депутатка: що про неї відомо

У Верховній Раді з'явилася нова народна депутатка від партії "Слуга народу", яка зайняла місце Юрія Арістова.

Нею стала Наталія Локтіонова, повідомив у середу нардеп Ярослав Железняк у Telegram.

"Локтіонова сьогодні, 9 серпня, склала присягу народного депутата України. У Раді вона зайняла місце Арістова, який під час війни грівся на Мальдівах", ‒ йдеться у повідомленні.

Локтіонова народилася в Києві 16 квітня 1981 року. Закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю Міжнародна економіка та менеджмент.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Працювала менеджеркою з маркетингу у компанії Ancor Personnel Ukraine ltd, а також на різних посадах у "Першій лізинговій компанії". Локтіонова балотувалася на вибори до парламенту під номером 146 у партії "Слуга народу".

2 серпня Центральна виборча комісія визнала Наталію Локтіонову обраним народним депутатом України замість Арістова.

ЗМІ називали Локтіонову сестрою особистої помічниці президента Володимира Зеленського Марії Левченко.

27 липня народному депутату Арістову повідомили про підозру у внесенні завідомо неправдивих відомостей до офіційних документів.

Раніше ЗМІ дізналися, що народний депутат із фракції "Слуга народу" Юрій Арістов був у п'ятизірковому готелі Waldorf Astoria Maldives на Мальдівах. Вартість проживання на двох там оцінюють щонайменше у 100 тис. грн на добу.

Після скандальної публікації нардеп написав заяву про складання депутатських повноважень. Верховна Рада підтримала припинення повноважень Арістова.