На ці три знаки чекає небачений успіх у найближчому майбутньому - астрологиня зробила неочікуваний прогноз

Прогноз на вихідні дні:

Протягом вихідних 13-14 січня багатьох дратуватиме одноманітність. Не згущуйте фарби. Скоро вдасться покращити матеріальне становище. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Із покупками техніки зачекайте до наступного тижня, - говорить астрологиня. - Невдало вкладете кошти в обладнання, яке навряд чи служитиме довго. Невдалий час для флірту. Розпочнете стосунки з партнером, який перекладатиме свої проблеми на вас. Набридне гребти проти течії. Більше часу приділяйте собі і родині. Навчайте дітей та онуків іноземних мов. Ці вихідні найкраще підходять для того, щоб записуватися на курси та гуртки. З пошуком роботи зачекайте до лютого. Зараз з'явиться багато цікавих пропозицій, але вони не відповідатимуть вашим вимогам. Нові можливості та таланти у собі відкриють багато знаків зодіаку. Раптом захочеться взятися за справи, до яких раніше не відчували особливого інтересу. На Тельців, Стрільців і Риб чекає небачений успіх у найближчому майбутньому".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Варто завітати в гості до родичів чи друзів. Зробіть приємне близьким людям. Приготуйте щось смачненьке. Нові знайомства принесуть багато клопоту. Цінуйте давніх друзів.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Люди, яким раніше довіряли, можуть вчинити підступно. Бракуватиме відчуття стабільності. Ламатимуться телефони, комп'ютери, автомобілі. Не розпочинайте судові процеси. Відкладіть розподіл спадку.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не робіть того, до чого не лежить серце. Зробіть запас продуктів на найближчий місяць. Вам буде легко розбагатіти, знайти свою долю і круто змінити життя на краще.

Рак (22 червня - 22 липня)

Прибутковою обіцяє бути субота. Перенесіть винесення рішень з фінансових питань на вечірню годину. Зумійте по-хазяйськи розпорядитися наявною сумою. Варто купувати одяг і взуття.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Бракуватиме стриманості під час розмови з батьками та коханими. Не несіть робоче напруження додому. Кохані хотітимуть більше уваги до себе. Подаруйте квіти, влаштуйте вечерю зі свічками.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Звикли, що вами захоплюються. Тепер доведеться вислуховувати критику і визнавати провину. Не давайте завдаток за авто чи нерухомість. Умови продажу змінять.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Усі навколо здаватимуться егоїстами, які звикли, що світ крутиться навколо них. Не дозволяйте нікому вивести вас із себе. Будьте щирими та терплячими. Це найкращі дні у році, коли варто зібратися з родиною і згадати про тих, хто з різних причин опинився зараз далеко від дому.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Довіряйте передчуттям. Випадковостей не буде. Беріть від життя усе. Вдалий період, аби купувати нерухомість. Пошкодуєте, якщо реанімуєте давні стосунки. Час починати щось нове.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Варто загадувати бажання і ставити перед собою нові цілі. Ваші старання не будуть марними. Вдасться завоювати серце коханої людини, досягти кар'єрного успіху, збільшити заробітки.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Важко буде працювати на повну силу. Заважатиме все - конкуренти, брак коштів, запізнення колег. Відкладіть домашні справи і з головою зануртеся у роботу. Зарплату підвищать, але й обов'язків додасться. Свою пару знайдете на сайті знайомств.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Для пошуку партнера цей час несприятливий. Наживете собі ворога. Купівлю авто краще відкласти. Не варто змінювати місце проживання. Гроші надходитимуть вчасно. Головне правильно їх розподілити.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Щастя завітає у Ваш дім. Вдалий час для одружень, початку навчання, пошуку роботи та нового місця проживання. Займайтеся спортом хоча б 10 хвилин щодня. Це допоможе протистояти застудам.

Астролог розповів, коли насправді настане рік Дракона та як його задобрити.