На міні підірвався заслужений майстер спорту України з кікбоксингу. Йому ампутували ногу

Сергій Лисюк, відомий кікбоксер і чемпіон з України та світу, брав участь у війні проти російських окупантів на Донецькому напрямку. Під час виконання бойового завдання, Лисюк потрапив під міну і серйозно постраждав. Навіть йому довелося ампутувати ногу. Про це повідомили в пресслужбі ISKA Ukraine у Facebook.

Зараз Лисюк знаходиться в реанімації в місті Дніпро.

Сергій Лисюк є заслуженим майстром спорту України і відомим чемпіоном Європи та світу.

Загальна кількість днів повномасштабної війни Росії проти України сягає 628. Тільки протягом останньої доби було зафіксовано 69 бойових зіткнень.

За цей період ворог здійснив сім ракетних та 34 авіаційних удари, і провів 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок цих терористичних атак, було зафіксовано загиблих та поранених серед мирного населення. Було також повідомлено про руйнування та пошкодження житлових будинків та інфраструктури. Особливо сильні ракетні удари були завдані російськими окупантами по місту Харків.

Авіаційні удари нанесені по наступних населених пунктах: Петропавлівка, Чернещина Харківської області; Новоєгорівка, Білогорівка, Серебрянське лісництво Луганської області; Сіверськ, Авдіївка, Сєверне, Новомихайлівка, Урожайне, Старомайорське Донецької області; Новоданилівка, Мала Токмачка Запорізької області; Херсон, Новоберислав, Тягинка, Іванівка Херсонської області.