Нобелівська лауреатка Олександра Матвійчук виступить з лекцією у Києві

У Києві 23 січня відбудеться почесна лекція лауреатки Нобелівської премії миру 2022 року, голови Центру громадянських свобод Олександри Матвійчук.

Організовує її з нагоди Дня Соборності України Київський безпековий форум, заснований Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну", ідеться у повідомленні КБФ.

У рамках заходу відбудеться також дискусія "Розмова про війну, перемогу і майбутнє". Планується, що в ній візьмуть участь голова правління Української Гельсінської спілки з прав людини Євген Захаров, президент Українського ПЕН, головний редактор UkraineWorld Володимир Єрмоленко, громадський діяч Валерій Пекар, журналіст Віталій Портников та письменниця Олена Стяжкіна.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Виступатимуть також надзвичайний і повноважний посол Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджит Брінк, голова Київського Безпекового Форуму, прем'єр-міністр України у 2014-2016 роках Арсеній Яценюк. А модератором зустрічі буде директор КБФ Данило Лубківський.

Подію транслюватимуть наживо ресурси КБФ і партнерів. Початок о 17:00.

Дивитися лекцію та дискусії онлайн можна за посиланнями: Facebook КБФ, на сайті КБФ, на YouTube Фонду "Відкрий Україну" та каналі Арсенія Яценюка, у Facebook Арсенія Яценюка.

У столиці Норвегії Осло 10 грудня пройшла церемонія вручення Нобелівської премії миру. Вперше її присудили українцям. Серед лауреатів ‒ український Центр громадянських свобод, який очолює Олександра Матвійчук.

1 грудня у столиці відбувся щорічний Київський безпековий форум, заснований Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну". Все задля Перемоги саме таким є головне гасло КБФ.