Новорічний "подарунок": Росія смертельно атакувала міста Донеччини ракетами

Новорічний

Вранці 31 грудня російські окупанти атакували ракетами відділ поліції на Донеччині.

У суботу росіяни вдарили ракетою С-300 по місту Лиман, внаслідок чого є постраждалий, повідомив очільник Національної поліції Ігор Клименко.

"Тут мало бути новорічне вітання. Але спершу маю показати вам, який "подарунок" ми отримали сьогодні від ворога. Російська ракета поцілила у Лиманський відділ поліції Донецької області. Потерпілий поліцейський отримав травми середньої тяжкості. Нині чоловіку надають медичну допомогу. В руках поліцейської з "Білих янголів" майже вцілілий прапор України із розбитого відділу поліції. Росія знищила будівлю, але не наш дух! І з кожним днем ми стаємо сильнішими та стійкішими", йдеться у повідомленні.

За добу росіяни завдали 37 ударів по 14 населених пунктах Донеччини. Є убиті й поранені цивільні, серед постраждалих дитина.

"Знищено та пошкоджено 50 цивільних об'єктів 38 житлових будинків, дошкільний заклад, кафе, трамвайне депо, адмінбудівлю поліції, залізничний об'єкт, авто. Окупанти здійснили масовану атаку на Авдіївку, яку накривали вогнем 15 разів. Руйнувань зазнали 29 будинків, інформація про постраждалих не надходила. Шість ракет С-300 рашисти спрямували на північ регіону", звітує Нацполіція.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Дві ракети влучили на територію трамвайного депо в Костянтинівці, пошкоджено приватну оселю та кафе. Ще трьох ударів зазнав Лиман постраждала інфраструктура й житло. У селі Діброва внаслідок влучання ракети загинула людина.

"Ворожою артилерією в селі Дальнє поранено дитину 2009 року народження. Поліція задокументувала обстріл села Богатир, який стався у ніч на 30 грудня. Внаслідок влучання двох ракет пошкоджено церкву й кафе", додали у відомстві.

Читайте також: