"Отримував від мене задоволення" – Памела Андерсон розповіла неочікувані подробиці зустрічі з Путіним

Супермодель Памела Андерсон розповіла, як зустрічалася з російськи президентом Володимиром Путіним у 2016 році. Говорить, він "отримував задоволення" від неї.

Туди знаменитість поїхала зустрітися з чиновниками і вплинути на рішення заборонити ввезення продукції, що виготовляється з тюленів. Акторка довгий час є веганкою та активісткою руху за етичне ставлення до тварин PETA, пише Variety

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Я була в Кремлі, сиділа з усіма ними за одним столом. Я шаруділа своїми паперами з моїми фотографіями дельфінів і білуг, які отримали переохолодження, і благала цих людей, які справді могли щось зробити. Путін був у кімнаті лише один раз, але про все чув. Я отримувала повідомлення від інших людей про те, що він був радий, що я була там. Він ніби отримував від мене задоволення", зізналась Андерсон.

Видання вказує, що після цього модель певний час мовчала, адже нині обговорювати будь-що, що пов'язане з Росією не зовсім вдала ідея.

"Я не знаю, що зараз правильно казати, тому що це жахливо", ймовірно, натякнувши на війну.

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон розповів, що російський диктатор Володимир Путін погрожував йому ракетним ударом. Загроза Путіна була озвучена в ході телефонної розмови, яку сам Джонсон назвав "екстраординарною", і яка сталася перед самим вторгненням РФ в Україну.

Джонсон попередив Путіна, що війна в Україні стане для Росії повною катастрофою: по РФ вдарять західні санкції, а кількість військ НАТО на російських кордонах значно зросте; крім того, Україна не несе РФ ніякої загрози та в найближчому майбутньому точно не вступить в НАТО. У відповідь на застереження Путін пригрозив завдати по Британії ракетного удару.