Під Авдіївкою поліція і військові взяли в полон російського окупанта (відео)

Під Авдіївкою поліція і військові взяли в полон російського окупанта (відео)

Правоохоронці разом з військовими затримали російського окупанта під Авдіївкою в Донецькій області. Загарбник був поранений і заблукав посеред вулиці. Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Як зазначається, поліцейські «білі янголи» та військові прямували на порятунок пораненого цивільного, коли побачили на вулиці чоловіка в російському однострої.

З’ясувалося, що окупант родом з Татарстану і був засудженим в Росії за завдання тяжких тілесних ушкоджень. Йому пообіцяли амністію, якщо він візьме участь у війні проти України.

Окупант воював у штрафному підрозділі «Шторм-Z» і мав завдання забрати з поля бою своїх поранених, однак під час цього потрапив під вогонь ЗСУ, був поранений, втратив орієнтацію і заблукав.

Загарбнику надали медичну допомогу та доставили до спільної групи Нацполіції та СБУ, яка займається розслідуванням воєнних злочинів.

Раніше повідомлялося, що на Бахмутському напрямку українські військові взяли у полон елітних російських десантників. Аби провести відповідну операцію, українські розвідники висунулися в сутінках, в період, коли у росіян була заміна дронів з денних на нічні і їм складніше зорієнтуватися та помітити захисників.