Приватбанк продовжив безкоштовну доставку карток Новою поштою по Україні та ЄС: названі терміни

Картинка доставки карток Новою поштою
Картинка доставки карток Новою поштою

ПриватБанк продовжив безкоштовну доставку карток Новою поштою

ПриватБанк оголосив, що безкоштовна доставка карток по Україні та ЄС Новою поштою триватиме до кінця цього року. Про це повідомила прес-служба банку.

За останній рік ПриватБанк безкоштовно доставив понад 1 мільйон карток своїм клієнтам через службу доставки Новою поштою.

Запущена нами у червні минулого року в Приват24 послуга замовлення карток з доставкою через Нову Пошту дозволяє забезпечити доступним банківським обслуговуванням усіх клієнтів, у тому числі тих, які зараз перебувають у прифронтових регіонах там, де немає банківських відділень

За словами Дмитра Мусієнка, члена правління ПриватБанку, після року роботи сервіс доставки карток Новою поштою зріс у популярності, і кожна п'ята картка, замовлена клієнтами, доставляється.

Банк закликав своїх клієнтів звернути увагу, що для замовлення або перевипуску картки ПриватБанку потрібно оформити заявку в Приват24 та отримати картку у відділенні або поштоматі Нової пошти по Україні, а також через кур'єра Nova Post у 11 країнах Європи.

Також було відзначено, що до кінця 2024 року доставка карток клієнтам ПриватБанку Новою поштою буде безкоштовною.

ПриватБанк нагадав, що з початку війни відтермінував термін дії всіх платіжних карток, що дозволяє клієнтам використовувати їх для оплати товарів та послуг, а також знімати готівку. У разі потреби перевипуску картки для онлайн шопінгу клієнти можуть оформити цифрову картку в Приват24 або замовити пластикову картку з доставкою.

Також варто зазначити, що цього року українські банки значно збільшили свої прибутки.

Читайте також