Резніков повідомив про певні успіхи росіян під Куп'янськом, але вказав на один нюанс

Російські військові мають певні успіхи під Куп'янськом.

При цьому окупанти можуть потрапити там до котла, якщо Збройні сили України просунуться на Бахмутському напрямку. Про це на прес-конференції заявив міністр оборони України Олексій Резніков, передає "РБК-Україна".

"Це логічний хід ворога, відвернути нашу увагу, атакуючи там, щоб ми забрали підрозділи з півдня та сходу. Але генерал Олександр Сирський, який командує угрупуванням військ "Хортиця", одночасно тримає оборону на тому напрямку і контратакує на Бахмутському напрямку", зазначив він.

За словами Резнікова, росіяни начебто трохи там і просуваються, але якщо Сили оборони просунуться на Бахмутському напрямку, то тоді вже вони (росіяни Gazeta.ua) потраплять у котел.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Рєзніков підкреслив, що українські підрозділи з півдня не перекидаються, тоді як росіяни постійно переміщують свої підрозділи: з Херсонської області на південний (Запорізький) напрямок, з півдня на Східний напрямок.

За його словами, такі дії окупантів хороший знак для України.

"Як кажуть військові, "ситуація складна, але контрольована", додав міністр.

Сили оборони України ведуть наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах.

В районі Мар'їнки на Донеччині українські захисники стримують наступ російських військ. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.