Росія накрила вогнем одразу три райони Харківщини

Росія накрила вогнем одразу три райони Харківщини

Минулої доби російські окупанти обстріляли щонайменше 17 прикордонних населених пунктів Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів Харківської області.

Зокрема, під ударами ворога були Куп'янськ, Липці, Стрілеча, Огірцеве, Табаївка та інші міста і села Харківщини, заявив уранці 27 березня голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Унаслідок обстрілів Куп'янська пошкоджено п'ятиповерховий житловий будинок та приватне домоволодіння. Також зруйновані господарчі споруди. З мінометів та іншого озброєння ворог обстрілював селище Дворічна Куп'янського району. Пошкоджено житловий будинок та господарчі споруди. На щастя, минулося без постраждалих від обстрілів за добу", написав він.

Триває гуманітарне розмінування області. За минулу добу знешкодили 59 вибухонебезпечних предметів.

"На лінії зіткнення продовжуються бої. Ворог намагався вести наступальні дії в районі села Синьківка Куп'янського району, але отримав відсіч та успіху не мав", додав Синєгубов.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За минулу добу російські окупанти здійснили 20 обстрілів Херсонщини, випустивши 97 снарядів з важкої артилерії та "Градів". Є постраждалі серед цивільного населення. Ворог бив із з мінометів, артилерії, танків, безпілотників та авіації. Четверо людей дістали поранення.

Читайте також: