Росія випустила по Києву "Кинджали", усі ракети знищено ‒ КМВА

Росія випустила по Києву

Російські загарбники 11 серпня атакували Київ аеробалістичними ракетами "Кинжал".

Усі ворожі цілі над столицею вдалося збити. Про це в ефірі телеканалу "Київ24" розповівречник Київської МВА Михайло Шаманов, передає Gazeta.ua.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За його словами, точну інформацію щодо кількості збитих ракет нададуть Повітряні сили ЗСУ.

"Маємо подякувати нашим Силам протиповітряної оборони за збиття ракет. Можемо сказати, що зафіксовані падіння уламків на території дитячої лікарні в Оболонському районі. Попередньо, постраждалих та руйнувань немає", ‒ сказав Шаманов.

Оновлено на 11:38

У Київській МВА уточнили, що під час повітряної атаки в столиці зафіксовано падіння уламків у Дніпровському та Оболонському районах. На території дитячої лікарні пошкоджень, загоряння та потерпілих немає.

"Також уламки були зафіксовані в одному з житлових масивів району. Екстрені служби обстежили ситуацію. Загоряння ліквідовано. Інформації про потерпілих та травмованих немає", йдеться у повідомленні.

У Києві уламки ворожої ракети впали на території дитячої лікарні. Окрім того, виявлені ще два місця падіння уламків в Оболонському районі столиці, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Уламки, зокрема, впали на вулиці Богатирській, там пошкоджений дах приватного будинку. Також на Оболоні виявили уламок на відкритій місцевості в одному з дачних кооперативів.

Читайте також: