Росіяни штурмують позиції ЗСУ. Йдуть жорстокі бої за Бахмут і Мар'їнку

Росіяни штурмують позиції ЗСУ. Йдуть жорстокі бої за Бахмут і Мар'їнку

Ціною великих втрат російські окупанти зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Цієї доби українські війська відбили понад 40 атак ворога. Найзапекліші бої ведуться за Бахмут та Мар'їнку, пише Генштаб у зведенні.

"На Лиманському напрямку противник намагався покращити тактичне положення, вів безуспішні наступальні дії в районі південної околиці населеного пункту Кремінна. На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії. Тривають важкі бої за місто Бахмут", йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Були наступальні дії у районах Авдіївки, Водяного та Первомайського Донецької області. Успіху ворог не мав.

Захисники відбили численні ворожі атаки у районах Мар'їнки та Побєди Донецької області. На Шахтарському напрямку протягом поточної доби ворог безуспішно намагався наступати у районі Вугледара.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється.

Російські окупанти концентрують у Бахмуті найбільшу кількість своїх сил, ворог хоче повністю взяти місто під свій контроль.

Проте Сили оборони України у динамічних боях стримують натиск противника, завдають росіянам суттєвих втрат. Про це заявив командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський у середу, 19 квітня.

Минулої ночі, окрім живої сили і техніки окупанта, підрозділи протиповітряної оборони також знищили два ворожих безпілотника "Орлан" і ZALA.