"Руки в лайні російських грошей" – Зозуля розкритикував Шевченка за фото з Інфантіно

Екснаставник збірної України Андрій Шевченко сфотографувався в Катарі з президентом ФІФА Джанні Інфантіно.

За спільну світлину з одіозним очільником Міжнародної федерації футболу одного з найкращих футболістів України в своєму Telegram-каналі розкритикував Роман Зозуля.

"Мені вже увірвався терпець. Президент України Володимир Зеленський хотів виступити на фіналі чемпіонату світу зі зверненням про мир. На що дістав заборону від ФІФА. Ви розумієте, що проросійський Інфантіно й далі вмивається російськими грошима", написав він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Зозуля дивується, що ФІФА просила Україну припинити вогонь і бойові дії, щоб провести мундіаль.

"Це що, кіно на паузу поставити? Ти приїдь, поживи хоч тиждень під обстрілами ракет, без зв'язку, світла, опалення та газу. Почуй, що таке сирена 10 разів на день. Подивися маленьким дітям в очі, які бояться кожного звуку. Це театр, це не головний футбольний орган", продовжив він.

Новачок іспанського клубу "Райо Махадаонда" вважає, що Шевченко мав переконувати ФІФА надати змогу виступити Зеленському, а не фотографуватися з Інфантіно.

"З людиною, чиї руки в лайні російських грошей. Ми сильна й вільна країна, до якої увірвався ворог о 4 ранку. І вже протягом дев'яти місяців тероризує всю країну. Нищить, ґвалтує, краде, вбиває. А ви, пане Шевченко, і надалі тисните руки тим, хто підтримує Росію", підсумував Зозуля.

Кандидатуру Андрія Шевченка офіційно висунули на крісло президента Української асоціації футболу. Це зробила Запорізька обласна асоціація футболу в особі її голови, одіозного "ексрегіонала" Віктора Межейка.

Шевченко досі залишається віцепрезидентом Національного олімпійського комітету України, хоча заявив про небажання працювати в одній команді з тими, хто став членами НОК, натякаючи на представників ОПЗЖ.

Шевченко є амбасадором ініціативи United24.