Сили оборони відбили понад 60 атак окупантів на чотирьох напрямках

Сили оборони відбили понад 60 атак окупантів на чотирьох напрямках

Противник зазнає чималих втрат, проте не відмовляється від своїх планів щодо окупації нашої території.

Окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар'їнка. Протягом доби, на зазначених ділянках фронту, наші воїни відбили понад 60 атак противника. Про це вранці 16 квітня повідомив Генштаб ЗСУ.

На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії. Не припиняються бої за місто Бахмут. Противник провів атаку в районі населеного пункту Хромове, проте успіху не мав.

На Авдіївському напрямку противник вів наступальні дії в районах Авдіївки та Сєверного Донецької області, успіху не мав. Здійснив обстріли більш як 15 населених пунктів, що знаходяться неподалік лінії зіткнення.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На Мар'їнському напрямку наші захисники відбили численні ворожі атаки в районі населеного пункту Мар'їнка Донецької області.

На Шахтарському напрямку протягом минулої доби ворог наступальних дій не проводив.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести оборонні дії.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

"Триває комплексна перевірка бойової готовності збройних сил республіки Білорусь. На території республіки Білорусь продовжують перебувати деякі підрозділи територіальних військ збройних сил Російської Федерації", повідомили у командуванні.

Напередодні чергової зустрічі у форматі "Рамштайн" Україна "відпрацювала дуже інтенсивний відрізок у плані міжнародних контактів".

Україна зацікавлена отримати від партнерів як зброю радянського зразка, так і системи західного виробництва. Про це у Facebook повідомив міністр оборони Олексій Резніков, який розповів про візити з командою до Афін (Греція), Нікосії (Кіпр), Мадриду (Іспанія) та Бухаресту (Румунія).

Олексій Резніков провів зустрічі з міністрами оборони Греції, Кіпру Іспанії та Румунії. Під час візитів також відбулися зустрічі з лідерами органів представницької влади, з виробниками, з медіа, щоб мати максимально широке коло підтримки.