Сирський назвав ключові завдання ЗСУ на Авдіївському напрямку

Головнокомандувач ЗСУ назвав головні завдання військових на Авдіївському та Курахівському напрямках

Головком ЗСУ, Олександр Сирський, у своєму повідомленні в Telegram назвав основні задачі українських військових, які захищають Україну на Авдіївському та Курахівському напрямках. Його головна мета полягає в тому, щоб утримати займані позиції та відновити положення, звідки відійшли українські війська.

Олександр Сирський заявив: «Головна моя задача - ефективно використовувати бойові можливості озброєння і військової техніки наших підрозділів, щоб завдати максимальних втрат противнику та знищити значну частину його артилерії та бронетехніки».

Згідно зі словами Сирського, для посилення оборони на головних напрямках необхідно розумно розподіляти українські резерви. Він також звернув основну увагу під час зустрічі з командирами бригад на організацію роботи на пунктах управління щодо вогневого ураження ворога та на своєчасність та адекватність прийнятих рішень відповідно до ситуації.

Російські війська продовжують атакувати навколо Авдіївки, щоб позбавити українські сили перепочинку, що не дає змоги створити міцнішу оборонну лінію недалеко від Авдіївки.

На сьогодні триває 736-та доба війни Росії проти України, в якій відбулося 99 бойових зіткнень.