Сирський відзвітував про ситуацію на Запорізькому напрямку

Сирський відзвітував про ситуацію
Сирський відзвітував про ситуацію

Головнокомандувач ЗСУ провів робочу поїздку до оборонних частин у Запорізькій області

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський повідомив, що він працював у частинах та підрозділах, які беруть участь в оборонній операції у Запорізькій області. За його словами, на цій частині фронту противник застосовує штурмову та бомбардувальну авіацію, дрони та артилерію в поєднанні з мінометами.

У таких умовах наше головне завдання – посилити оборону військ на найбільш складних ділянках фронту та забезпечити максимальну стійкість лінії оборони. З метою вжиття необхідних заходів та оперативного реагування була спланована моя робота у військових частинах, які ведуть оборону у цьому регіоні

, – заявив Сирський.

Головнокомандувач ЗСУ також зустрівся з командирами бригад, де детально проаналізували обстановку в районах бойових дій та стан забезпечення підрозділів боєприпасами, безпілотними літальними апаратами та засобами радіоелектронної боротьби.

Особливу увагу приділили підготовці до оборонних дій в осінньо-зимовий період. Були вжиті заходи для забезпечення підрозділів додатковою кількістю озброєння, техніки та усім необхідним

, – додав Сирський.

Нагадаємо, що Головне управління розвідки Міноборони України та рух опору провели у тимчасово окупованому Бердянську успішну спецоперацію, під час якої знищили залізничний міст, який окупанти використовували для перевезення військових вантажів.

Читайте також