Стільки грошей вам і не снилося - які дні цього тижня будуть найприбутковішими

Прогноз знаків Зодіаку на тиждень

Протягом тижня з 15 по 21 січня нюхом чутимете неприємності, тому зумієте оминути їх. Не давайте нікому повноважень приймати рішення від вашого імені. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вам багато чого не подобатиметься, але це не привід критикувати усіх і зганяти злість на найдорожчих, - говорить астрологиня. - Шукайте причини негараздів. У середу справи підуть краще. Загострюється інтуїція. Не балуйте себе обновками і не позичайте гроші, навіть близьким друзям. Гарний результат дасть нова дієта. Найприбутковішими цього дня будуть вівторок і п'ятниця. Стільки грошей вам і не снилося. Хто гарно працюватиме, той купатиметься у розкоші".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Понеділок і четвер виявляться складними. Середа і субота найкращі дні тижня. Навколо вас вируватимуть емоції. Знайомі та колеги з'ясовуватимуть стосунки силою. Не піддавайтеся на провокації. Зараз варто розібратися у собі, а не в чужих конфліктах.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Навіть найважчу роботу виконуватимете швидко і вправно. Докладіть зусиль для покращення фінансового становища. Вдасться за цей тиждень заробити більше, як за місяць.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Заробітки зростуть, якщо докладете трохи зусиль. Не надійтеся на матеріальну підтримку від батьків. Робіть усе можливе, аби покращити матеріальне становище. Цей тиждень допоможе позбутися залежності та інших хвороб. Робіть усе, щоб одужати.

Рак (22 червня - 22 липня)

Тиждень принесе багато позитиву. Оминайте людей, які люблять сваритися. Витратите грошей більше, ніж заробили. Хочете жити на широку ногу? Не економте, а шукайте підробіток.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не розривайтеся між кількома людьми. Час зробити вибір, з ким попрощатися, а кому запропонувати руку і серце.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Таланитиме мовчунам. Не розповідайте свої ідеї, якщо хочете, щоб все задумане збулося. Не варто купувати авто, бо вже за тиждень заженете його на ремонт. Не чекайте, що щось саме прийде вам у руки. Розпочинайте те, що давно планували.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Використовуйте своє уміння лікувати і зцілювати інших словом. Несіть до ближніх злагоду і любов. Грошей буде небагато, але цього вистачить на ваші потреби. Більше заробити вдасться увечері. Погоджуйтеся на роботу у нічні зміни.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Якщо бажаєте залишитися на плаву, займіть позицію спостерігача. Не шукайте помічників. Робіть свої справи самотужки. Тоді вдасться досягти неймовірного результату. Хочете почути істину? Запитайте у дитини про те, що вас турбує. Її відповідь здивує і заставить замислитися.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Запросять на нове місце роботи. Погоджуйтеся, якщо готові працювати допізна. У новому колективі легко освоїтися зуміють жартівники. Не купуйте чужий бізнес. Можете зазнати збитків. Добре вивчайте документи, перш ніж підписувати. Зачекайте з оформленням доручення.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Багато чого відбуватиметься за вашою спиною. Почуватиметеся зрадженими. Шукайте спосіб розвантажити цей тиждень. Займіться справами, які приносять задоволення. Відкриєте у собі нові таланти. Згодом це позитивно позначиться на ваших заробітках.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Якщо чогось не встигаєте, просіть про допомогу. Люди йтимуть вам на зустріч. Будете господарем ситуації. Багато чого вдаватиметься, і це надихатиме. Беріть на себе відповідальність за роботу команди.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Доля піднесе вас до нових вершин. Довіртеся їй. Припиніть рухатися проти течії. Випадкова зустріч у середу кардинально змінить ваші плани. Стежте за тим, що і в якій кількості споживаєте. Зайву вагу важко буде скинути.

Астролог розповів, коли насправді настане рік Дракона та як його задобрити.