The Times розкрило несподіваний сценарій війни у ​​2025 році

Війна в майбутньому, визначена газетою The Times
Війна в майбутньому, визначена газетою The Times

Україна планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році, використовуючи нову техніку від західних союзників. Вона може отримати дозвіл на використання американських ракет ATACMS та британських ракет Storm Shadow проти військових цілей у Росії. Про це повідомляє видання The Times.

Наразі Україна вже використовує свою власну техніку для ударів по складах боєприпасів у Росії. За словами генерал-лейтенанта Івана Гаврилюка, кількість українських артилерійських снарядів, випущених у 2025 році, скоротилася відносно російських снарядів. Крім того, Україна отримує допомогу від західних країн на розвиток власного оборонно-промислового сектору.

У той же час, Росія має проблеми, які можуть вплинути на проведення військових дій. Одна з проблем - економічні труднощі та складнощі з набором добровольців до армії. Зараз відбувається розподіл грошей на збільшення військового виробництва, але цього не можна робити нескінченно. Крім того, Росія повинна платити союзникам за допомогу.

Експерти прогнозують, що кінець 2025 року стане "вирішальною точкою". Вони вважають, що в 2024 році Путін зможе збалансувати ці проблеми, але намагатиметься нав'язати світ на своїх умовах до того, як напруга в його системі стане непереборною.

Читайте також

Поразка України як можливість
сьогодні, 14:58 87 переглянули
Поразка України - шанс для розвитку