Українка звільнилась з кафе і знялась у 148 порнофільмах

28-річна українська порноакторка Ольга Сібіл, відома також під псевдонімом Сібіл Ей, поділилась відвертим контентом. Вона опублікувала фотографію, на якій позує в еротичній білизні, яка особливо підкреслює її сексуальні форми. Ольга має близько 400 тисяч підписників в Instagram, що свідчить про її популярність.

Перш ніж стати порноакторкою, Сібіл працювала в кафе. Проте в квітні 2014 року вона почала зніматися на фотосесіях в стилі ню для різних вебсайтів. Її роботу в якості фотомоделі високо оцінили гонконзькі ЗМІ, зокрема газета Oriental Daily News.

У 2016 році Ольга дебютувала в порноіндустрії і з того часу знялася в більш ніж 148 фільмах і епізодах. Вона займається зйомками як в сценах традиційного сексу, так і в лесбійських сценах. Крім того, Сібіл Ей працює візажистом на порно-зйомках.

Нещодавно Ольга представила свій образ, одягнувши червоний комплект з мереживом, який майже не приховував її інтимні місця. Вона доповнила свій стиль босоніжками на високих підборах і великими прикрасами. Фотографія була зроблена на дивані, і основний акцент був зроблений на пікантній частині тіла Ольги.