Юрій Горбунов відверто сказав, чим не любить займатися з синами

Юрій Горбунов: я не люблю фотографуватися

Український ведучий Юрій Горбунов розкрив подробиці сімейного життя. У своєму Instagram він зізнався, що найбільше не любить фотографуватися. У цьому його підтримують і сини.

"Ми з моїми хлопцями не надто любимо зйомки, в процесі кожен вередує по-своєму, а ось готовий результат ми полюбляємо переглядати усі разом! Мій молодший, Данило, якщо чесно, не завжди налаштований на фотосесії. Тільки прокинувшись, заспаний, він зовсім не розуміє, що від нього хочуть. Але маючи гарний настрій, ми легко вводимо його в атмосферу. Правда, часто отримуємо від нього смішні коментарі про його "хотілки": то йогурт хоче, то ще щось"

Додав, що ініціатором зйомок завжди є його дружина - Катерина Осадча. "Я часто можу в неї запитувати: "А що мені робити?" І як приємно отримати відповідь: "Нічого". Тоді я забуваю про камеру і просто насолоджуюся часом з дітьми", - зазначив Горбунов.

Осадча проводить час з сім'єю після свят

Раніше Осадча показала, як проводить час після Нового року. Вона опублікувала фото, на якому постала без макіяжу. Крім цього похизувалась, як її чоловік Юрій Горбунов разом з сином Іваном працювали на вулиці. Вони розгортали сніг на подвір'ї. Судячи з кадрів, хлопчик не боїться домашньої роботи.