"Вселяє оптимізм": Резніков підсумував десятий "Рамштайн"

Міністр оборони Олексій Резніков прокоментував сьогоднішнє засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн".

Це десята зустріч керівників оборонних відомств. Про підсумки Резніков написав у Twitter.

"Рамштайн 10 вселяє оптимізм: посилення ППО, боєприпасів, навчання і формування "броньованого кулака", заявив міністр.

Резніков подякував міністру оборони Сполучених Штатів Америки Ллойду Остіну за лідерство і друзям з антикремлівської коаліції за їх готовність стояти разом з Україною до перемоги у війні.

#Ramstein 10 inspires optimism:strengthening air defense, ammo supplies, trainings forming an "armored fist".Thank you to @SecDef for your outstanding leadership and to friends from the anti-kremlin coalition for your willingness to stand with Ukraine until our victory.

Oleksii Reznikov (@oleksiireznikov) March 15, 2023

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Формат "Рамштайн" зустрічі міністрів оборони кількох десятків країн світу для синхронізації і прискорення надання військової допомоги Україні для протистояння російській агресії.

Зустрічі отримали назву за місце проведення першої у квітні минулого року на базі Повітряних сил США "Рамштайн" у німецькому місті Рамштайн-Мізенбах.

Сьогодні десяте засідання у форматі "Рамштайн" відбулося в режимі онлайн. Міністр оборони США заявив про єдність коаліції.

Дев'ять країн планують передати Україні понад 150 танків Leopard, повідомив голова Пентигону.

У середу Данія оголосила новий пакет військової допомоги Україні.