Загиблий водій Jaguar у Дніпрі був п'яним – ЗМІ

Загиблий водій Jaguar у Дніпрі був п'яним – ЗМІ

У крові водія Jaguar, який вчора у Дніпрі отримав смертельне поранення від пострілу співробітника поліції, виявили алкоголь.

Про це з посиланням на джерело у правоохоронних органах повідомив сайт "РБК-Україна".

"У крові загиблого виявили алкоголь на рівні 2,48 проміле. У сечі на рівні 2,78 проміле", пишуть.

Як додало джерело, це приблизно одна випита пляшка горілки.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Сьогодні патрульна поліція опублікувала відео, на якому водій Jaguar порушує Правила дорожнього руху на перехресті в Дніпрі.

Після зупинки авто за кермом вже була його дружина. При цьому водій хамив і матюкався на співробітницю поліції. Згодом сталася сутичка.

29 серпня у Дніпрі патрульний смертельно поранив чоловіка. За попередньою інформацією, поліцейські зупинили автомобіль після порушення ним ПДД. На вимогу вийти із авто, де перебували неповнолітні діти, водій та пасажирка відмовились.

Чоловік поводився агресивно та мав ознаки алкогольного сп'яніння. Правоохоронці використали газовий балончик, але чоловік продовжив чинити опір. Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю. Від отриманих вогнепальних поранень водій помер на місці.

Якщо окремі громадяни житимуть в анархії та вважатимуть себе понад законом, а поліція не зможе виконувати свої функції, українське суспільство чекають дуже темні часи, заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.