Зеленський провів Ставку у Харкові: підрозділи вирішили посилити

Зеленський провів Ставку у Харкові: підрозділи вирішили посилити

Зустріч Володимира Зеленського з командувачами військових підрозділів у Харкові

Президент України Володимир Зеленський відвідав Харків, де на виїзній нараді обговорив основні виклики на фронті. Про це він повідомив у своєму Телеграм-каналі.

Під час зустрічі Зеленський послухав доповіді командувачів ОСУВ "Хортиця" Юрія Содоля та ОТУ "Харків" Михайла Драпатого, а також Головка Олександра Сирського. Була розглянута оперативна обстановка та завдання для кожного підрозділу.

"Оперативна обстановка, завдання та потреби кожної залученої бригади, кожного підрозділу, зокрема, на Харківщині, у районах Вовчанська та Липців", - зазначив президент.

Також були обговорені перспективи бойової ситуації, загрози та можливості протидіяти російським наступальним планам.

Зеленський підкреслив, що на даний момент ситуація на Харківщині контрольована, а українські військові завдають ворогові значних втрат.

"Але напрям залишається вкрай складним – посилюємо наші підрозділи. Керівники ГУР та СЗР доповіли про наміри окупанта, керівник СБУ – про контрдиверсійні заходи. Визначено план подальших дій – і для обласної влади Харківщини, і для всіх структур, які відповідають за безпеку в регіоні", - розповів президент України.

Крім того, Зеленський послухав доповіді керівників обласної влади з інших прикордонних та прифронтових регіонів щодо поточної ситуації, ризиків та потреб в цих регіонах.

Раніше президент повідомив про часткову стабілізацію ситуації в Харківській області завдяки зусиллям Сил оборони.

Читайте також: