ЗСУ оприлюднили карту 10 найдальших ударів по військових об'єктах РФ за останні півроку

ЗСУ оприлюднили карту 10 найдальших ударів по військових об'єктах РФ за останні півроку

Україна проводить удари по військових об'єктах в Росії

Стратегічне командування Збройних Сил України опублікувало карту, на якій зазначені 10 найдальших ударів по об'єктах в Росії протягом останніх шести місяців 2024 року. Ці дії свідчать про зростаючі можливості української армії.

Згідно з даними ЗСУ, українські війська можуть вражати цілі на відстані до 1800 км від місця запуску. Серед найдальших цілей на карті зазначені Усть-Луга, Санкт-Петербург, Кіріш на півночі Росії та Орськ на сході.

У повідомленні підкреслюється, що глибинні удари здійснюються систематично протягом півроку за допомогою української зброї. Командування ЗСУ наголошує, що застосування західної зброї не порушує "червоні лінії".

"Поступово збільшуючи наші можливості, українські війська продовжують підвищувати ефективність наших ударів", - заявило командування.

Військові стверджують, що використання західної зброї може посилити оборону України і сприяти завершенню російсько-української війни.

Стратегічне командування ЗСУ також зауважує, що місце запуску та відстань до об'єктів на карті є умовними. Крім того, командування не може гарантувати, що за цими удари стоять саме українські війська, а не партизани чи невдоволені росіяни.

Читайте також: