ЗСУ зачистили плацдарм ворога на березі каналу Сіверський Донець-Донбас

ЗСУ зачистили плацдарм ворога на березі каналу Сіверський Донець-Донбас

Збройні сили України зачистили російський плацдарм на західному березі каналу Сіверський Донець-Донбас.

Про це 26 червня заявив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський. Він також опублікував відео з GoPro бійців 1-ї роти 1-го механізованого батальйону 3-ї окремої штурмової бригади, яка розгромила третій батальйон 57-ї гвардійської мотострілецької бригади РФ.

"Чудова робота, а також успішна евакуація пораненого", написав він у Telegram.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Воїнам вдалося зачистити плацдарм ворога на західному березі каналу Сіверський Донець-Донбас, наголосив Сирський.

Збройні сили України в районі Бахмута розгромили підрозділи 57-ї ОМСБр 5-ї загальновійськової армії Східного військового округу РФ, а також знищили російський плацдарм на західному березі каналу Сіверський Донець-Донбас. Російська диверсійно-розвідувальна група 25 червня безуспішно намагалася перетнути міжнародний кордон Сумської області в районі Родіонівки.

Ситуація у Харківській та Луганській областях залишається напруженою, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW). Запеклі бої на Донеччині тривають.

Росіяни на фронті продовжили обмежені наземні атаки на північний захід від Сватового на тлі заяв про продовження українських наступальних дій уздовж лінії Сватове-Кремінна. Російські війська вели невдалі наступальні дії поблизу Берестового Харківської області.

Читайте також: