33-річна вчителька після уроків знімається для Playboy

33-річна Венера Реамбонанца працює вчителкою, але це не єдине, чим вона займається. Вільний час вона витрачає на створення контенту для Playboy .

Вона вважає, що робота з відомим брендом є "величезним досягненням". В школі вона виконує свою роботу з високими стандартами, а після уроків змінює свій образ та стає сексуальною. Про це повідомляє газета Daily Star.

"Робота для Playboy надихає мене бути творчою та цінувати себе. Моя мати є учителем на Філіппінах і, коли я була маленькою, я бачила її пристрасть до навчання. Це надихнуло мене піти по її стопах, але я хотіла щось трохи інше, тому отримала спеціальну освіту. Коли я була дитиною, я збирання друзів з району, щоб грати в ігри. Я була вчителем, а вони - учнями", - згадує Венера.

Венера пояснила, що на Філіппінах вона працювала багато годин та мала напружений графік. Після переїзду до Таїланду вона змогла продовжити працю вчителем, але за зменшеним графіком - від 15 до 22 годин на тиждень.

Тоді у неї з'явилося більше вільного часу і вона почала працювати моделлю.

"Отримую багато позитивних коментарів. Людям подобається те, що я, будучи вчителькою, все одно роблю те, що люблю, та надихаю інших на своїй платформі. Я хочу піддавати людей на думку, щоб вони виражали себе без сорому", - пояснила Реамбонанца.

Робота моделлю також допомагає їй з фінансового боку.

"Я завжди вірю, що жінки можуть все, якщо справді хочуть цього. Це питання вибору. Я вважаю, що потрібно бути сміливими та не боятися викликів, оскільки саме вони допомагають нам в житті. Ми повинні перетворити те, що маємо вважати слабкістю, на свою силу, щоб ніхто не міг використати це проти нас. Не потрібно соромитися своїх відмінностей - треба ними пишатися", - додала жінка.

Венера розповіла, що її часто принижували через низький зріст та темний колір шкіри.

"Мені казали, що я ніколи не зможу стати моделлю. Але зараз я працюю моделлю, створюю власний контент і людям подобається, що я невеликого зросту і маю темну шкіру. Люди завжди будуть судити нас, але нам не потрібно їм відповідати. Ми повинні задовольняти себе", - підсумувала Венера.

Колишня "принцеса" Disney, 30-річна Хантер Хаг, зібрала 27-тисячну аудиторію на Instagram завдяки своїм фотографіям у вузьких бікіні. Раніше вона розважала молодь у курорті Уолта Діснея в Орландо, Флорида, одягаючись у костюми улюблених героїв. Однак після втрати ролі через пандемію Covid-19, вона почала активно позувати у вузьких бікіні і крихітному одязі.