Як вибрати мінітрактор для обробки своєї ділянки

Сьогодні мінітрактори вважаються важливими в сільському господарстві, докладніше про них ви дізнаєтеся тут gardenshop.ua. Ними можна користуватися в будь-який час року. У зимовий час трактор допомагає розчищати сніг, весною готувати ділянку до посадки, літо вважається незамінним під час косовиці трави. Але більш конкретні функції у кожного фермера відрізняються, ось чому вибирати мінітрактор необхідно, враховуючи певні критерії.

Вибираємо параметри техніки

Залежно від того, для яких саме цілей ви вирішили придбати агрегат, вибираємо його, враховуючи розміри. Дуже важливим вважається вага трактора. Чим важчим є транспорт, тим більш складний грунт він обробляє. Самий універсальний варіант - мінітрактор, вага якого становить 1 т.

Потужність приладу відповідає обсягу роботи, яку ви будете виконувати. Мінітрактор, який має 16 к.с., можна використовувати, щоб обробляти невелику земельну ділянку. Однак, щоб повноцінно працювати, необхідний пристрій не менше 20 к.с. Бажано купити трактор з невеликою потужністю. Особливу увагу при виборі приділіть співвідношенню маси до потужності агрегату. Техніка, вага якої розраховується так: 50 кг на 1 к.с., вважається найоптимальнішим варіантом.

Вибираємо мінітрактор, враховуючи комплектацію

Вибираючи мінітрактор, спочатку рекомендуємо приділити особливу увагу тому, що входить в комплектацію. Найкомфортніший в експлуатації агрегат, що має максимальну кількість функціональних комплектуючих. Хороший агрегат має в комплекті:

вал відбору потужності;

дводискове зчеплення;

гідропідсилювач керма;

гідровиходи.

Без наявності даних доповнень управління пристроєм некомфортне. Крім них в комплекті до мінітрактора часто йде опалювальна кабіна, а також повний привід. Важливий момент - присутність додаткового обладнання. Заздалегідь визначіться, яке саме Додаткове обладнання потрібно, щоб ви могли повноцінно працювати.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Головні характеристики техніки

Сьогодні купити мінітрактор ДТЗ досить складно, не маючи досвіду у виборі подібної техніки, але вибрати підходящий варіант в даному розділі Вам допоможуть додаткові показники. Вони, як правило, пов'язані з вартістю. За рахунок того, що прилади коштують досить недорого, придбати відповідний агрегат сьогодні може кожен фермер, власник земельної ділянки. Тому рекомендуємо приділяти увагу даним виробникам.

Звичайно ж, в першу чергу звертайте увагу на можливості сервісного обслуговування мінітрактора, оскільки даний агрегат потребує підвищеної уваги. Гарантія на професійне обладнання для обробки земельної ділянки та інших аграрних робіт повинна видаватися в обов'язковому порядку. На даний момент рекомендуємо також звертати увагу, коли купуєте техніку.

Не помилитися в покупці, вибрати і придбати дійсно якісний мінітрактор недорого ви зможете на сайті нашого інтернет-магазину. У нас низькі ціни, гарантія на всю продукцію.

В Україні за два роки ринку землі з 1 липня 2021 року по 1 липня 2023-го продали 1% земель сільськогосподарського призначення.Середня ціна за гектар становить 39 188 грн. Два роки тому вона становила 32 972 грн. Про це сказав заступник міністра аграрної політики та продовольства Денис Башлик, повідомив "Укрінформ"."Так збіглося, що кількість підмораторної землі складала 27,5 млн гектар. У нас на сьогодні за два роки перебування землі в обігу продали-купили всього 1% від всіх підмораторних земель", сказав Башлик.