Тіна Кароль переспівала легендарну пісню Миколи Мозгового. Що з того вийшло (відео)

Тіна Кароль переспівала легендарну пісню Миколи Мозгового. Що з того вийшло (відео)

Співачка Тіна Кароль виступила на ювілейному вечорі Мирослава Вантуха і виконала пісню "Минає день". Глядачі у палаці "Україна" дуже оцінили нову версію цього хіту.

Ця пісня була вперше виконана Софією Ротару в 1984 році. І її виконання стало визначною для цього треку. Композитор Микола Мозговий також співав цю пісню. Саме його виконання стало еталоном і завжди супроводжувалося гучними оплесками.

Мозговий згадує, що після запису пісні, вона тривалий час не виконувалася і лише Софії Ротару вдалося внести її в свої концертні програми. Відтоді ця пісня стала дуже популярною, і її виконували багато виконавців.

Поет Юрій Рибчинський згадує: "Це була одна з найкращих пісень Миколи Мозгового. Ми зрозуміли, що Софія Ротару зможе виконати її найкращим чином. Ця пісня була присвячена Володі Івасюку, і тільки дівчина з таким чарівним голосом, яка виконувала його 22 пісні, могла втілити це найкраще."

Пісню "Минає день" в різні часи виконували багато виконавців, таких як Ані Лорак, Іво Бобул, Потап з Тетяною Решетняк, Олександр Пономарьов, Віктор Павлик та гурт Мертвий півень (альбом "Радіо Афродіта").

Це не перший раз, коли Тіна Кароль виконує пісні Миколи Мозгового. Раніше вона співала пісню "Материнська любов" на одному з вечорів пам'яті композитора. Тоді її виконання також було дещо суперечливим і отримало критичні відгуки.

Концерт "Національна легенда" Мирослава Вантуха відбувся 19 травня в київському Палаці "Україна". Це було присвячено подвійному ювілею Мирослава Вантуха: 85-річчю артиста і 45 рокам на посаді директора Національного ансамблю імені Павла Вірського. Насправді, цей ансамбль є домом для Вантуха, як він зізнався журналістам.

Читайте також: