Якщо Путіна не зупинити... Президентка Санду попередила світ

Президентка Молдови Майя Санду попереджає, що світ заплатить високу ціну, якщо не зупинити Володимира Путіна. Вона зазначає, що Путін не зупиниться сам по собі, і якщо його не зупинити, всі повинні будуть понести значні втрати. Зокрема, Україна вже страждає від війни з Росією, але ціна буде набагато вищою для всього світу, якщо Кремль не буде зупинений.

Майя Санду закликає надати підтримку Україні у боротьбі з Росією. Вона сподівається на єдність демократичного світу і вірить, що Україна продовжуватиме отримувати необхідну підтримку від інших країн. Президентка Молдови зазначає, що її країна також допомагає Україні, надаючи навчання саперів, підтримку біженцям та гуманітарну допомогу. Вона завжди відстоює необхідність підтримки України будь-якими можливими засобами.

Раніше Майя Санду заявила, що Молдова і Росія можуть поліпшити взаємини, але тільки якщо Росія змінить своє ставлення до Молдови та її громадян. Вона наголошує, що влада Володимира Путіна не є перешкодою для покращення відносин, але Росія повинна проявляти повагу до суверенітету Молдови.