Батько вбитого на Вінниччині поліцейського розповів про останню розмову із сином

Поліцейський, який загинув внаслідок стрілянини на Вінничині, говорив з батьком перед смертю

20-річний Максим Зарецький, який став жертвою стрілянини на Вінничині, спілкувався з батьком та був у хорошому настрої перед трагедією. Про це повідомив батько хлопця Володимир Зарецький.

«Все було нормально. Поговорили і пожартували. Все, батя, давай, пока. Я встав о другій годині. Але не міг заснути. Подзвонили. Я вже почував погане передчуття», - розповів батько.

Володимир Зарецький зазначив, що бачив сина кілька годин до того, як він пішов на нічну зміну. Максим був радісний і жартував.

Рідні хлопця стверджують, що він захоплювався службою поліцейського і мріяв стати спецназівцем. Він навчався в Академії внутрішніх справ і вже мав досвід роботи в поліції.

Максим Зарецький був єдиним сином у своїй родині.

Поки невідомо, коли відбудуться прощання з поліцейським. Родина чекає на приїзд матері хлопця, яка працювала за кордоном.

Нагадаємо, що 20 квітня о 2:00 годині ночі в Гайсинському районі Вінницької області поліцейські зупинили для перевірки незнайомий автомобіль темного кольору, в якому перебували двоє чоловіків. Останні почали стріляти по правоохоронцях. В результаті 20-річний поліцейський загинув, його напарник був поранений.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко прокоментував інцидент і наголосив, що зловмисники повинні бути притягнуті до відповідальності за свої дії згідно з законом.

Також відомо, що у Вінницькій області знайдено автомобіль підозрюваних у нападі на поліцейських.

Читайте також:

  • Розстріл поліцейських на Вінниччині: загинув 20-річний інспектор (фото)
  • Розстріл патрульних на Вінниччині: стало відомо, чому військові напали на правоохоронців