Бій у Бєлгородській області: легіон «Свобода Росії» повідомив про результати

Добровольники з легіону "Свобода Росії" повідомили про проведену операцію на території Бєлгородської області РФ. За даними пресслужби Легіону, штурмові групи виконали всі завдання та безпечно повернулися на територію України.

Волонтери прокоментували заяву губернатора Бєлгородської області Гладкова, що внаслідок операції "втрат немає". Вони зазначили, що ще пізніше опублікують фото та відео, які вони зняли.

Згідно з повідомленням, вчора, 17 грудня, штурмові загони Легіону "Свобода Росії" проникли до Бєлгородської області РФ, знищили ВОП путінських військ поблизу Теребрено, виконали завдання й успішно повернулися. Волонтери закликають публікувати дані про мінні поля та відкривають очі всім "фахівцям" путінських інженерних військ. Вони також наголосили, що їхня група - російські добровольці, які мають право прийти додому будь-коли з доброю метою.

Нагадаємо, що вечором 17 грудня російський губернатор В'ячеслав Гладков поскаржився на обстріл села Теребрено Бєлгородської області з боку ЗСУ. Загальний розвідувальний управління підтвердило військові зіткнення, додавши, що операцію здійснили противники кремлівського режиму.